Over ons

Vakmanschap is meesterschap

Kapsalon Byzonder is al meer dan 25 jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten! En dat is niet voor niets. Als toonaangevende kapper laten wij iedereen graag ‘byzonder’ voelen door net dat beetje extra te geven. Wij leveren hoge kwaliteit af als het aankomt op kappersbehandelingen en haarverzorging, houden rekening met uw persoonlijke wensen en geven graag vrijblijvend advies.

De juiste kapper

Wij beschikken over een vast team van gekwalificeerde kappers met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten. Op deze manier bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Heeft u voorkeur voor een vaste kapper? Dan kunt u uiteraard een afspraak maken met de kapper die u vertrouwt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed kapsel voor u is. Een vertrouwde kapper is daarom van groot belang.

Byzonder-gevoel

Bij Byzonder laten we u graag thuis voelen. De knus ingerichte kapsalon zorgt voor een huiselijke sfeer en is voor iedereen toegankelijk. Iedereen die naar de kapper wilt, is welkom bij ons. Wij knippen, kleuren en stylen mannen, vrouwen en kinderen. Loop gerust binnen en geniet van een warm ontvangst met een kopje koffie of thee.