Hair extensions laten zetten in Haarlem

Voller en langer haar

Bent u op zoek naar een oplossing voor dun, futloos haar of het verlengen van uw korte haar? Dan zijn hair extensions de perfecte oplossing. Hair extensions zijn losse plukken haar die bevestigd worden aan de natuurlijke haren om een kapsel voller, dikker en langer te maken. Na het plaatsen zijn de natuurlijke haarplukken eenvoudig in model te knippen, stylen of te kleuren.

Binnen kapsalon Byzonder maken wij gebruik van 100% natuurlijk haar in meerdere natuurlijke tinten. Door toepassing van verschillende methoden, kan het haar bevestigd worden aan uw eigen haar. U kunt bij ons kiezen voor wax extensions, microring extensions of haarmatten.

Wax extensions

Wax extensions bevatten een u-tip uiteinde die met behulp van een warmtetang om uw eigen haar bevestigd wordt. Door de bonding van keratine worden de extensions samengesmolten aan uw eigen haar, waarna u een voller of langer kapsel heeft. Wax extensions kunnen ongeveer vier maanden gedragen worden en kunnen daarna eventueel vervangen worden door nieuwe.

Microring extensions

Bij microring extensions, hebben de extensions een I-tip uiteinde. Deze extensions worden door middel van aluminium-ring (met een zachte binnenkant van siliconen) in het haar geplaatst en dichtgeknepen met een tang. Doordat er geen wax of warmte aan te pas komt, wordt uw haar minder beschadigd. Bovendien zijn de microring extensions te herplaatsen zodat u er langer van kunt profiteren.

Haarmatten

Het aanbrengen van haarmatten is de meest eenvoudige manier om haar te verlengen of verdikken. Doordat een haarmat uit een brede strook haar bestaat, is deze snel te bevestigen en makkelijk te dragen. Haarmatten klitten minder snel ten opzichte van de andere methoden en kunnen langer gedragen worden doordat deze herbruikbaar zijn.

Haarverlening of -verdikking is al mogelijk vanaf €200,-

Kom vrijblijvend langs voor meer informatie.