Haar laten stylen in Haarlem

Van partylook tot klassiek kapsel

Binnen kapsalon Byzonder volgen wij de laatste haartrends op de voet en stylen wij met plezier ieder haartype. Of het nu om een gewaagd of mooi kapsel gaat. Voor iedere gelegenheid verzorgen wij een kapsel afgestemd op uw wensen. Wij maken gebruik van de beste haarproducten en zorgen ervoor dat uw haar er weer piekfijn uitziet na het stylen.

Haar permanent

Eén van onze expertises binnen de kapsalon is het stylen van het perfecte haar permanent. Met een haar permanent worden de structuur en het golfpatroon van uw haar veranderd. Afhankelijk van het gewenste permanent (stijl haar, krullend haar, etc.), past één van onze kappers de betreffende behandeling toe om uw haar in het juiste model te brengen. Wij werken bij permanenten met een alkalische of een mild alkalische (natuur) permanentvloeistof.

Bruidskapsels

Gaat u trouwen? Dan wilt u natuurlijk dat uw haar perfect zit. Bij kapsalon Byzonder komen iedere maand vrouwen vanuit Haarlem en omstreken binnen voor de meest uiteenlopende bruidskapsels. Onze kappers geven u graag advies over het best passende bruidskapsel. Wij knippen, kleuren en stylen uw haar tot een prachtig bruidskapsel zodat u extra kunt stralen tijdens de grote dag.