Haar laten knippen in Haarlem

Kapsalon voor dames, heren en kinderen

Kapsalon Byzonder is toegankelijk voor iedereen van alle leeftijden. Wij knippen met veel plezier dames heren en kinderen. Afhankelijk van uw wensen, verzorgen wij een kapsel dat hier geheel aan voldoet. Of het nu gaat om het bijknippen van uw haarpunten of het knippen van een nieuw model in uw haar. Wij gaan voor de beste kwaliteiten en laten u graag ‘byzonder’ voelen.

Uitgebreide haarbehandeling

Bij kapsalon Byzonder knippen en verzorgen wij uw haar graag tot in de puntjes. Kies voor een uitgebreide behandeling als u zich volledig in de watten wilt laten leggen en met een perfect kapsel de deur uit wilt gaan. Wij wassen, föhnen, watergolven of stylen uw haar eventueel aangevuld met een haarkleuring of een verzorgende haarkuur.

Nieuw kapsel

Veel mensen die onze kapsalon binnen lopen willen eens iets ander met hun haar. Een nieuwe look, een trendy kapsel of juist een makkelijk te stylen kapsel. Onze kappers geven u graag advies wat het beste bij u past. Wilt u haarverdikking of haarverlenging? Bij ons kunt u tevens terecht voor hair extensions.