Haar kleuren in Haarlem

Haar verven of kleuren

Wanneer u uw haar wilt kleuren bent u bij ons aan het juiste adres. In de regio Haarlem staan wij bekend om het perfect kleuren van uw haar, al dan niet gecombineerd met knippen en stylen. Door middel van haarverf of haarkleuring, wordt uw kapsel veranderd met de kleur(en) die u wenst.

Haarverf versus kleurspoeling

Nog vaak krijgen wij de vraag of het beter is om het haar te verven of te kleuren op basis van een spoeling. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen. Bij haarverf hecht de kleuring zich volledig in het haar, waardoor u een blijvend resultaat heeft. De kleur zal niet snel vervagen en dient er met de tijd uit te groeien. Bij een kleurspoeling is de aangebrachte kleur niet blijvend. Deze vervaagd na verloop van tijd en wast u er geleidelijk uit. Bovendien kan alleen gekozen worden voor een kleurspoeling die donkerder is dan uw eigen haarkleur.

Highlights en coupe soleil

Bij onze kapsalon kunt u onder andere terecht voor high-/lowlights of coupe soleil. Bij high- of lowlights wordt een folietechniek toegepast. Hierbij bepaalt u zelf hoeveel plukken haar u lichter of donkerder wilt laten kleuren. Bij coupe soleil wordt gewerkt met een kap. Hier worden plukjes haar doorheen getrokken en gekleurd, wat voor een verfijnder effect zorgt. Ook is het mogelijk om kamsoleil te laten zetten. Door plukjes haar met een kam te verven, vloeit de aangebrachte kleur meer over in het huidige haar. Dit geeft een minder strak effect. Onze kappers overleggen graag met u welke behandeling het beste resultaat oplevert.